- Inici
- Galetes
- Naixement Laia
- Galetes naixament
- Sant Valentí
- Animalets
- Els àngels de Laia
- Noms
- Nenes i nens
- Aniversari Sarah
- Curs galetes Comunió
- Comunió Noa i Azahara
- Shalom Galetes
- Una de pirates
- Dream Team
- Mariona i Joel
- Noces d'Or
- Aniversari Leah
- Shana Tova
- Curs de galetes
- Aniversari Papa
- Musa
- Aniversari Tere
- Preparant Nadal
- Pocoyo
- Galetes impresses
- Curs de galetes de Nadal
- Curs galetes Nadal com a profe
- Taller infantil de galetes de Nadal
- Benvinguts Iker i Nora
- Galetes infantils
- La Lali i el Jordi es casen
- Vaques, vaques i més vaques
- Love is in the air
- Metalica
- Taller de galetes
- Galetes pintades
- Aniversari Carmeta
- Sant Jordi
- Barça, Barça, Barça
- L'abans i el després
- Galeta núvia
- Cupcakes
- Cake Pops
- Modelatge
- Postres
- Aniversari Xavi
- Xocolatines
- Aniversari Papa
- Pastís de tres xocolates
- Panellets
- Pastís de Pocoyo
- Xocolatines Miquel
- Torrons
- Macarons
- Macarons de xocolata
- Pastís estelada
- Pà de pessic
- Anem a buscar espàrrecs!
- Macarons llimona_xoco
- Pastís de nata i maduixes
- Braç de gitano decorat
- Carquinyolis
- Princeses
- Receptes
27 d’octubre 2013
Quesada Pasiega
Ahir, vaig rememorar vells temps, tornant a fer unes postres que m'agraden molt: LA QUESADA PASIEGA.
Us deixo la recepta, per si us animeu a fer-la! veureu que és molt bona i, el millor, superfàcil de fer.
INGREDIENTS
2 ous
1 iogurt natural
150 gr. de farina
150 gr. de sucre
80 gr. de mantega
450 ml de llet
Ralladura d'una llimona
Canyella en pols
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180 graus.
Fonem la mantega al microones.. amb menys d'un minut n'hi ha prou
Posem tots els ingredients en un bol, i els batem bé amb la batedora. Ens quedarà una massa molt líquida.
Untem de mantega el motlle que ha d'anar al forn. Hi posem a dins la nostra massa, i ho posem a coure al forn durant uns 50 minuts. Passat aquest temps, punxem amb un escuradents per comprovar si la massa ja està prou cuita. Si l'escuradents surt brut, ho deixem al forn un parell de minutets més, fins que ens surti net.
I això és tot: fàcil, sencillet i ràpid, i el més important: BONÍSSSSSIM!!!!!!!!!!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Te molt bona pinta, me'l guardo per la setmana vinent que ja haurà passat la febre del panellet.
ResponEliminaAntonia,a fes-lo, que és molt facil de fer, i ja em diràs que tal
ResponElimina