Havia vist figuretes fetes amb pasta de sucre per internet, però no en tenia ni idea de com es feien. I a mi, com al gat, la curiositat em va matar, i aquell dimecres vaig estar enganxada a la pantalla de l'ordinador, mirant com la Maria Laura, d'ARTE CAKES, des de Santo Domingo, ensenyava com fer un pallasset.
La meva sorpresa va ser que, quan va acabar la classe, va anunciar que en 15 dies la tornaria a repetir. I com no podia ser de cap altra manera, el dia que començava la classe, estava jo a casa preparada amb totes les cosetes que ella havia dit que necessitariem per fer la figureta.
Després de més de dues hores "dale que te pego" i seguint les instruccions de la professora, em va sortir el pallasset que veieu. Que us sembla? No està gens malament per ser la meva primera vegada, no?
I aquest dimecres faren una fada.... a veure com em surt, però molt em temo que serà força més difícil que el pallasset... ja us ho ensenyaré.
és molt bonic, quina pena menjar-se'l
ResponEliminacom es fa la pasta de sucre?
Hola Carme!
EliminaLa pasta o la compres feta, o la fas amb glocosa, una mena de mantega vegetal de la marca Crisco, tilosa, aigua i sucre glass...
També la pots fer amb pasta fondant (que la compres feta)i li barrges CMC, que es una producte perquè la pasta s'assequi més aviat.
I no ens l'hem menjat... no hem pogut, jejeje... al final se l'ha quedat la meva mare amb la fada i suposo que les guardarà.
Gràcies pel comentari