- 1 llauna petita de pinya en almívar o al natural
- 100g de sucre
- 100g de coco ratllat
- 200ml de nata líquida per muntar
- 4 fulls de gelatina
- 150 gr de galetes i 80 gr de mantega per la base
1- Fem la base del pastís triturant les galetes. Hi afegim la mantega fosa i una cullerada de sucre. Ho barregem bé i folrem la base del motlle.
2- Triturar la pinya i el sucre amb el túrmix i afegir el coco ratllat.
3- Remullar la gelatina amb aigua freda.
4- Escalfar 100ml de l'almívar de la pinya, desfer-hi la gelatina i barrejar amb la resta del puré.
5- Muntar la nata i afegir-la amb compte a la barreja. Abocar-ho sobre la base de galetes i reservar a la nevera fins el moment de servir.
6- Per decorar, preparar una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i abocar per sobre el pastís un cop hagi quallat.
Proveu-lo!!!!!!!!!!! es molt sencillet de fer, i molt fresquet per l'estiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies pel teu comentari